Particulieren

De Methode

Romana’s Pilates

De Romana’s Pilates methode is erkend als toonaangevend. De filosofie, kennis en ervaring erachter, samen met  de uitzonderlijke Gratz apparatuur maken het een compleet pakket. De positieve energie en innerlijke kracht die Maartje samen met haar cliënten bereikt door de persoonlijke op maat gemaakte sessies, zijn het doel en de beloning. (Op het persoonlijke vlak, het een op een samenwerken, de samensmelting tussen geest en lichaam, de energie die daar gevonden wordt, dat is de kracht, het doel en de voldoening voor haar.)

Door constante bijscholing bij Romana’s Pilates Studio’s in en buiten Europa, zijn alle nieuwe technieken en filosofieën direct beschikbaar/ toegankelijk voor cliënten. Het schema is persoonlijk opgesteld en houdt rekening met alle beperkingen. Deze zijn gericht op het in balans te komen met lichaam en geest. Zo is de oudste deelnemer 82 en de jongste 16; de een fragiel en de ander een professioneel sporter. Er zijn in Nederland slechts tientallen gecertificeerde Romana’s Pilates studio’s, Mojo Pilates is de enige in het Gooi.

De Docent

Maartje Heller

Al op jonge leeftijd is Maartje (Laren 1981) geïnteresseerd in het functioneren  van het lichaam en de invloed daarvan op de geest. Met Bodypump, spinning en circuit training zette ze haar eerste stappen in het begeleiden van mensen. Zowel een op een, als in groepen. Tijdens deze lessen werd ze zich bewust van de positieve invloed op de geest door samenwerking met het lichaam. Het was in deze periode dat Maartje in contact kwam met Pilates. Met name de Romana’s Pilates methode.

Samenhang tussen lichaam en geest is waar zij zich op focust d.m.v. gecontroleerde, diepe en subtiele oefeningen. Toen niet veel later de kans zich aandiende om de twee jarige opleiding te volgen, greep Maartje die dankbaar aan . Na een intensieve opleiding van tweeënhalf jaar (bij De Pilates Studio in Den Haag onder leiding van de wereldberoemde Marjorie Oron) is Maartje begonnen met het les geven in bekende studio’s en ze werkt nog steeds in de Pilates Studio Den Haag, waar ze veel ervaring opdoet en zij zich blijft ontwikkelen.

In 2018 is Maartje haar studio MOJO Pilates in Soest begonnen. Hier haalt zij samen met haar cliënten de beste resultaten naar boven. Iedere cliënt werkt met een persoonlijk opgesteld schema, intensief samen met Maartje. Dit vergt niet alleen veel concentratie en energie van de cliënt en voor haar. Hierdoor zijn er een maximaal aantal les uren beschikbaar.  

Wie is Maartje? Als we deze vraag aan Maartje zelf stellen, zal daar bescheiden en met een glimlach op worden geantwoord. Een rondgang langs dierbaren, levert echter meer informatie op. Kort samengevat: Maartje straalt rust uit, is toegewijd, positief, moeder, intuïtief, gevoelig en empathisch.

De Studio

Een ontspannen plek

De studio is in Soest gevestigd en is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk voor de ingang.

We werken met Gratz apparatuur uit New York, gebaseerd op de originele apparaten ontwikkeld door Joseph Pilates. Alle apparaten zijn beschikbaar

Tarieven

Privelessen
vanaf €65,-
voor 55 minuten
Informeer naar de voorwaarden.
Matlessen
€99,-
elke week 1 matles van 50 minuten gedurende 1 maand
Dit is de prijs per maand.

Afspraak afzeggen dient minimaal 24 uur van te voren gedaan te worden, anders voel ik me genoodzaakt de les te berekenen. 

Bedrijven

De voordelen op een rij

 

 

Gezonde medewerkers zorgen voor minder uitval?

Als werkgever zie jij graag dat jouw medewerkers gezond blijven, betrokken zijn en zich kunnen ontwikkelen. Of jouw team nu op kantoor werkzaam is of in de zorg de lichamelijke belasting en stress die een hoge werkdruk met zich meebrengt is niet gering. Dit in combinatie met een verkeerde houding draagt niet bij aan de gezondheid van jouw medewerkers.

 

Hoe krijg ik mijn medewerkers in beweging?
Hoe kun jij als werkgever bijdragen aan de gezondheid van jouw team is een vraag die vele ondernemers zichzelf stellen. Hoe krijg je medewerkers gemotiveerd om meer te bewegen? Om de vitaliteit van medewerkers te verhogen zijn er diverse zaken waaraan, vanuit de werkgever, gewerkt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van gezonde snacks op de werkvloer maar om iets structureels aan te bieden voor de lange termijn is een ander verhaal.

 

Vitaliteit van medewerkers verbeteren
Het door ons speciaal ontwikkelde Mojo Pilates vitaliteitsprogramma is gericht op het in korte tijd verbeteren van de vitaliteit van jouw medewerkers. Pilates is een zeer effectieve krachttraining, die de core-spieren, in combinatie met een vloeiende ademhaling, versterkt. 

 

Ons vitaliteitsprogramma bestaat onder andere uit een speciale krachttraining die op de mat wordt gegeven. Deze wordt onder professionele begeleiding elke week verzorgd aan jouw medewerkers. Het grote voordeel van deze methode is dat er niet wordt gezweet, er is geen verhoogde hartslag en men raakt niet buiten adem. 

 

De pilatestrainer verzorgt de pilates matles inclusief alle benodigdheden in een vergaderruimte bij jou op kantoor. Doordat dit programma op de kantoorlocatie wordt gegeven is het eenvoudig te integreren in de werkweek. De matlessen zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Bewezen effectiviteit pilates
Bewezen effecten van Pilates Studies wijzen uit dat Pilates één van de meest effectieve sporten is waar je niet alleen sterker en leniger van wordt maar dat tevens de concentratie verhoogt. Het Mojo vitaliteitsprogramma is gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale conditie en is voor zowel mannen als vrouwen.  

 

Mojo Pilates is een erkende Romana Pilates studio in Nederland, de op deze is gestoelde lesmethode vereist een zeer hoog kennis- en trainingsniveau van enkele jaren.

 

Contact

Op dit moment zitten al onze lessen vol. 

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Mail dan je naam, telefoonnummer en of je op de privéles of matles wachtlijst gezet wil worden naar het info adres. Zodra er een plek vrijkomt nemen we contact met je op.

Neem vrijblijvend contact op:

Telefoon:
06 13 66 06 25
E-mail:
info@mojopilates.nl

Adres:
Koningsweg 22
3762 EC Soest

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.